6ο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού – Παιχνίδια με το Συμπαν

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/10/2017 - 22/10/2017
6:00 pm - 9:00 pm

Location
Trakasol Cultural Centre

Categories


Organised by  Funraising Charity Foundation

Δεν κοιμούνται τις νύχτες τα παιδιά. Κοιτάζουν τον ουρανό και ονειρεύονται. Κοιτάζουν ψηλά κι αναρωτιούνται. Γιατί ο ουρανός τη μέρα είναι γαλάζιος και το βράδυ …?
Ποιοι είναι άραγε όλοι αυτοί οι πλανήτες, μπορώ να γίνω αστροναύτης και να τους δω από κοντά; Το ουράνιο τόξο, τι είναι πάλι και τούτο. Πόσο μαγευτικός είναι ο κόσμος του ουρανού! Τι να λένε άραγε τα αστέρια για να μένουν ξύπνια και να μας φωτίζουν; Και αυτά που πέφτουν;
Θέλω να παίξω με τα αστέρια…

Ο φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING πιστός στην υπόσχεση του παρουσιάζει το 6ο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού και προσκαλεί όλα τα παιδιά σε ένα αλλιώτικο τριήμερο πολιτισμού, γνώσης και διασκέδασης.

Το σύμπαν περιλαμβάνει ότι μπορούμε να αγγίξουμε, ότι μπορούμε να νοιώσουμε, να διαισθανθούμε, να μετρήσουμε και να ανακαλύψουμε. Περιλαμβάνει όλα τα ζωντανά πράγματα, τους πλανήτες, τα αστέρια, τους γαλαξίες, τα σύννεφα, τη σκόνη, το φως και ακόμα και το χρόνο.

Σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης της Λεμεσού, καλλιτέχνες, αστρονόμους, φυσικούς, αφιερώνουμε το τριήμερο 20 – 22/10 στα παιδιά και τους φίλους τους. Σε μια προσπάθεια να τους ενθαρρύνουμε να φανταστούν και να αντιληφθούν το μέγεθος και τις ευθύνες μας στο μικρόκοσμο και στο μακρόκοσμο μας.

Γιατί όλοι τελικά είμαστε ένα μικρό κομμάτι του σύμπαντος…

Sharing is caring
Categories:

Leave a Reply