Πιπερούλα, η γλυκιά! Children’s Theatre, in Greek

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/01/2018 - 29/01/2018
11:00 am - 5:15 pm

Location
Satiriko Theatre

Categories


Συγκεράζοντας δύο παιδικά παραμύθια και προβληματίζοντας για τον εκφοβισμό, την αντιμετώπιση του και τη διαφορετικότητα, μέσα από πρωτότυπη μουσική βασισμένη σε παραδοσιακά όργανα και ρυθμούς, οι ήρωες της ιστορίας μας ζωντανεύουν, μαγεύουν και δίνουν τρανταχτά μηνύματα.

Γιατί το να είσαι ξεχωριστός είναι ευλογία!

Στο ξακουστό του Μπάρμπα Γιάννη περιβόλι, φυτρώνουν τα πιο νόστιμα οπωροκηπευτικά! Οι πασίγνωστες καυτερές του πιπεριές γίνονται ανάρπαστες στις λαχαναγορές! Μια μέρα όμως ένα κασόνι από τα πολλά, γεμάτο κόκκινες λαχταριστές Πιπερίτσες, δεν πουλιέται. Κανείς δε θέλει να αγοράσει… Αυτές οι πιπεριές είναι γλυκές…

Ποια απ όλες τις περήφανες καυτερές Πιπεριές του περιβολάρη ευθύνεται για το γλυκό αποτέλεσμα και δεν πουλιούνται οι πιπερίτσες της στην αγορά;

Στο περιβόλι καταφθάνει η μικρή εγγονή του Μπάρμπα Γιάννη… Η μάχη της διαφορετικότητας αρχίζει. H Γλυκιά κόκκινη πιπεριά δέχεται επίθεση από τις υπόλοιπες, την εκφοβίζουν.
Θα υπερασπιστεί τον εαυτό της, θα ξεπεράσει τους σκοπέλους που θα συναντήσει, δίνοντας λύσεις χωρίς διδακτισμό, θα συμπαρασταθεί και θα προστατεύσει όποιον χρειαστεί.

Σατιρικό Θέατρο
ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 π.μ & 16:00 μ.μ.
28 Ιανουαρίου, 4 & 25 Φεβρουαρίου, 4 & 11 Μαρτίου

Κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους!

Εισιτήρια:
https://goo.gl/WNhQg2

https://www.facebook.com/events/372346579894051/

The Sweet Pepper Girl – Children’s Theatre in Greek

Chilie is a different pepper plant and experiences the rejection of her peers.

However, Nayilia’s arrival at the garden turns sweet Chilie’s life upside down!

Two stories blended together into a unique theatrical show with innovative traditional music sounds composed by talented Cypriot musicians, helping the characters pass on a strong message to the audience… Being unique is a Blessing!

Tickets: www.soldoutticketbox.com

From 20/01 – 11/03 on Sundays, two showings: 11:00 and 16:00

Sharing is caring
Categories:

Leave a Reply