Πιπερούλα, η γλυκιά! Children’s Theatre, in Greek

Loading Map....

Date(s) 11/03/2018
Time 11:00 am - 5:15 pm

Location
Satiriko Theatre
Odos Vladimirou Kafkalidi, Nicosia

Categories


Συγκεράζοντας δύο παιδικά παραμύθια και προβληματίζοντας για τον εκφοβισμό, την αντιμετώπιση του και τη διαφορετικότητα, μέσα από πρωτότυπη μουσική βασισμένη σε παραδοσιακά όργανα και ρυθμούς, οι ήρωες της ιστορίας μας ζωντανεύουν, μαγεύουν και δίνουν τρανταχτά μηνύματα.

Γιατί το να είσαι ξεχωριστός είναι ευλογία!

Στο ξακουστό του Μπάρμπα Γιάννη περιβόλι, φυτρώνουν τα πιο νόστιμα οπωροκηπευτικά! Οι πασίγνωστες καυτερές του πιπεριές γίνονται ανάρπαστες στις λαχαναγορές! Μια μέρα όμως ένα κασόνι από τα πολλά, γεμάτο κόκκινες λαχταριστές Πιπερίτσες, δεν πουλιέται. Κανείς δε θέλει να αγοράσει… Αυτές οι πιπεριές είναι γλυκές…

Ποια απ όλες τις περήφανες καυτερές Πιπεριές του περιβολάρη ευθύνεται για το γλυκό αποτέλεσμα και δεν πουλιούνται οι πιπερίτσες της στην αγορά;

Στο περιβόλι καταφθάνει η μικρή εγγονή του Μπάρμπα Γιάννη… Η μάχη της διαφορετικότητας αρχίζει. H Γλυκιά κόκκινη πιπεριά δέχεται επίθεση από τις υπόλοιπες, την εκφοβίζουν.
Θα υπερασπιστεί τον εαυτό της, θα ξεπεράσει τους σκοπέλους που θα συναντήσει, δίνοντας λύσεις χωρίς διδακτισμό, θα συμπαρασταθεί και θα προστατεύσει όποιον χρειαστεί.

Σατιρικό Θέατρο
ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 π.μ & 16:00 μ.μ.
28 Ιανουαρίου, 4 & 25 Φεβρουαρίου, 4 & 11 Μαρτίου

Κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους!

Εισιτήρια:
https://goo.gl/WNhQg2

https://www.facebook.com/events/372346579894051/

Sharing is caring
Categories:

Leave a Reply