Φιλαράκο, ποτέ ξανά! Διαδραστική Παρουσίαση

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/04/2018
11:00 am - 12:30 pm

Location
Λέσχη Βιβλίου "Υφαντουργείο" - Book Club "Yfantourgeio"

Categories


Η συγγραφέας του παραμυθιού Eleana Pastella, εκφωνήτρια (Eleana Voice Artist) και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού (Θεατρικές Παιχνιδοπεριπέτειες) σας προσκαλεί σε ένα ευχάριστο πρωινό με το “Φιλαράκο, ποτέ ξανά!” την Κυριακή, στις 29 Απριλίου στις 11:00 π.μ.στη Λέσχη Βιβλίου “Υφαντουργείο” – Book Club “Yfantourgeio”!

Το “Φιλαράκο, ποτέ ξανά!” (Elias Epiphaniou Publications – Εκδόσεις Ηλία Επιφανίου) είναι ένα παραμύθι το οποίο θα μπορούσε να πει κανείς ότι καταπιάνεται με το ψέμα και τις πιθανές συνέπειές του. Ο ήρωας του παραμυθιού όμως, μας οδηγεί κι αλλού… Σ’ έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα. Σ’ έναν κόσμο γεμάτο ερεθίσματα για κουβεντούλα με τα παιδιά μας για τη φιλία, την ενσυναίσθηση, τον φόβο, τη συνείδηση, την αγωνία, την ενοχή, την αδικία, το δίκαιο, το σωστό…

Διάφορες φωνούλες που χρησιμοποιεί η συγγραφέας στην παρουσίαση του παραμυθιού για να «ντύσουν» τον κάθε χαρακτήρα αλλά και η ιδιαίτερα ευχάριστη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία πραγματοποιείται η παρουσίαση, δίνουν μια διαφορετική διάσταση στην εμπειρία των παιδιών.

Το “Φιλαράκο, ποτέ ξανά!” περιλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο με το εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού όπως επίσης και στον κατάλογο υποψήφιων έργων για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας.

Είσοδος ελεύθερη.

Το παραμύθι «Φιλαράκο, ποτέ ξανά!» θα είναι διαθέσιμο προς πώληση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στο τέλος της οποίας η συγγραφέας θα είναι στη διάθεση σας για να υπογράψει ή να κάνει αφιερώση στα παραμύθια όσων παιδιών το επιθυμούν!

Κοπιάστε!

You can find the Facebook event online here.

Sharing is caring
Categories:

Leave a Reply